Romantisch hotel

Van der Valk Hotel Breda is een romantisch hotel dat is gelegen in Breda. Wij hebben diverse suites maar u kunt bij ons ook gebruik maken van verschillende wellnessfaciliteiten als een zwembad en sauna.

Overnacht in een romantisch hotel in Breda

Wilt u uw partner verrassen met een overnachting in een romantisch hotel? Van der Valk Hotel Breda ligt in Breda en is hier uitermate voor geschikt. We bieden zeer aantrekkelijke arrangementen, gericht op een romantische dag en we beschikken over romantische kamers. Onze luxe bruidssuite bijvoorbeeld heeft de volgende faciliteiten:

  • Een Kingsize boxspring;
  • Een flatscreen tv;
  • LAN-aansluiting;
  • Een Senseo-koffiezetapparaat;
  • Een badkamer die voorzien is van alle luxe gemakken, waaronder dubbele wastafels en een heerlijk 2- persoonsbubbelbad. Ook is er een ruime douche en het toilet is apart.

Ook hebben wij als hotel diverse andere faciliteiten te bieden. Zo kunt u gebruik maken van een massage op de kamer en kunt u bij ons naar de sauna of baantjes trekken in het zwembad.

Oplaadpunt elektrische auto’s

Overnachten in een romantisch hotel kan heel milieuverantwoord zijn. Zo kunt u bij Van der Valk Breda uw elektrische auto opladen bij ons oplaadpunt. Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u ons 24 uur per dag bereiken op ons telefoonnummer: +31 76 522 60 55. Via de website kunt u ook gemakkelijk een kamer boeken. Meldt u aan voor onze nieuwsbrief en dan blijft u eenvoudig van ons op de hoogte.

Relevante pagina's: