Bij Van der Valk Hotel Breda

Ontdek alle mogelijkheden voor jullie droomdag!

Beurzen & Evenementen

Trouwbeurs 05 november

De allereerste editie van de Trouwbeurs was een fantastisch succes! Achter de schermen zijn wij alweer druk bezig met een volgende editie, namelijk op zondag 5 november.

Als afsluiting van deze indrukwekkende dag kunt u uw huwelijksnacht doorbrengen in 1 van onze suites of één van onze standaard luxe kamers. Ook voor uw gasten kunnen wij kamers reserveren tegen een zeer aantrekkelijk tarief, zodat u 's ochtends samen met uw gasten kunt nagenieten tijdens het ontbijt.

Vraag gratis en vrijblijvend informatie aan voor jullie grote dag.
Uiteraard kunt u ook een afspraak inplannen voor een rondleiding. Neem dan contact op met onze Weddingplanners via 076 5226055 of weddings@vandervalkbreda.com

Trouwlocatie in Breda

 

Een trouwlocatie in Breda met alles erop en eraan

Gefeliciteerd: jullie gaan trouwen en wij van Van der Valk Hotel Breda, een prachtige trouwlocatie maken graag onderdeel uit van deze mooie dag. Ons hotel heeft alles wat u nodig heeft onder één dak. Zo kunt u trouwen in Breda zonder te hoeven rijden van locatie naar locatie, waardoor u optimaal kunt genieten van deze prachtige dag. Van der Valk Hotel Breda is een officiële trouwlocatie in Breda met drie mooie feestzalen. Deze zijn geschikt voor grote en kleine gezelschappen. Wij helpen jullie graag met het kiezen van de juiste zaal en het regelen van passende decoratie. Uiteraard voorzien wij jullie ook van lekkere drankjes en hapjes en serveren wij een diner wat geheel bij jullie past. Kom na jullie mooiste dag heerlijk tot rust één van onze prachtige hotelkamers. Wenst u een trouwbrochure te ontvangen kunt u altijd mailen naar weddings@vandervalkbreda.com

Vertel ons uw wensen, wij horen ze graag

Ieder bruidspaar en elke bruiloft is uniek. Daarom nodigen wij jullie graag uit voor een persoonlijk gesprek om de wensen te bespreken & een offerte op maat samen te stellen. Neem gerust contact op door te bellen naar 076 522 60 55 of stuur een e-mail naar weddings@vandervalkbreda.com . Samen maken we er op onze trouwlocatie in Breda een onvergetelijke dag van.

Met liefdevolle groet,

Team Weddings

0765226055
weddings@vandervalkbreda.com