Green Key hotel

 Green Key hotel bij Van der Valk Breda: Duurzaam en Comfortabel verblijven

Van der Valk Breda is trots om een Green Key hotel te zijn, wat betekent dat duurzaamheid en milieuvriendelijkheid centraal staan in alles wat we doen. Bij ons kunt u genieten van een comfortabel en luxe verblijf terwijl u bijdraagt aan een beter milieu. Ontdek waarom Van der Valk Breda de ideale keuze is voor een duurzaam verblijf in Breda.

Wat is Green Key?

Green Key is een internationaal erkend keurmerk voor duurzame bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche. Dit certificaat wordt alleen toegekend aan bedrijven die voldoen aan strenge criteria op het gebied van milieubeheer, waterbesparing, energie-efficiëntie en afvalbeheer. Van der Valk Breda heeft dit keurmerk verdient door voortdurend te streven naar een minimale impact op het milieu. Van der Valk Breda heeft zelfs het certificaat goud behaald, het hoogst haalbare. 

Duurzaam verblijven

Bij Van der Valk Breda kunt u erop vertrouwen dat uw verblijf zo milieuvriendelijk mogelijk is. Het hotel gebruikt energiezuinige verlichting, waterbesparende voorzieningen en milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. We streven ernaar afval te minimaliseren door recyclingprogramma's en bewust gebruik van materialen. Daarnaast kopen we zoveel mogelijk lokaal en duurzaam geproduceerde producten in.

Comfort en Luxe

Ondanks onze focus op duurzaamheid, doen we geen concessies aan comfort en luxe. Onze kamers zijn stijlvol ingericht en bieden alle moderne gemakken zoals gratis Wi-Fi, een flatscreen-tv en luxe bedden. U kunt genieten van een ontspannen verblijf in een groene omgeving zonder in te leveren op kwaliteit en comfort. 

Culinair genieten

Het restaurant Princeville biedt een culinaire ervaring met een duurzame twist. We serveren gerechten bereid met lokale en seizoensgebonden ingrediënten, vaak afkomstig van biologische en duurzame bronnen. Ons menu biedt gevarieerde en smakelijke opties voor elke maaltijd, zodat u kunt genieten van heerlijke gerechten met een minimale ecologische voetafdruk.

Faciliteiten en diensten

Naast milieuvriendelijke accommodatie biedt Van der Valk Breda tal van faciliteiten en diensten die bijdragen aan een duurzaam verblijf. Van een goed uitgeruste fitnessruimte tot elektrische oplaadpunten voor uw voertuig, we zorgen ervoor dat u tijdens uw verblijf kunt genieten van comfort en gemak op een milieuvriendelijke manier. 

Betrokkenheid bij de gemeenschap

Van der Valk Breda zet zich in voor de lokale gemeenschap door samen te werken met lokale leveranciers en initiatieven te ondersteunen die bijdragen aan een duurzamere omgeving. Door bij ons te verblijven draagt u bij aan deze inspanningen en helpt u de regio Breda groener te maken.

Meer weten

Wilt u graag de nacht doorbrengen in een Green Key hotel? Neem dan contact op. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer: +31 76 522 60 55 of per mail receptie@vandervalkbreda.com. U boekt ook via de website eenvoudig een kamer. U blijft op de hoogte van onze arrangementen, door u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: