Romantisch weekendje weg

Tijdens een romantisch weekendje weg kunt u slapen in Van der Valk Breda. Wij hebben luxe kamers en tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze faciliteiten, waaronder een zwembad en sauna.

Ga een romantisch weekendje weg in Breda

Wilt u uw partner meenemen voor een romantisch weekendje weg? Hotel Princeville in Breda is hier een geschikte accommodatie voor. Wij beschikken onder andere over de bruidssuite, die van de volgende faciliteiten is voorzien:

  • Een koffieapparaat, zodat u ’s ochtends rustig wakker kunt worden met een verse kop koffie;
  • Een Kingsize boxspring, voor een heerlijke nachtrust;
  • Een flatscreen tv;
  • Een 2-persoons bubbelbad om samen te ontspannen.

Ook onze andere kamers zijn uitstekend geschikt voor een romantisch weekendje weg. Bovendien bieden wij diverse faciliteiten aan om een heerlijk ontspannen weekendje te hebben. Zo beschikken we over een zwembad, sauna en bubbelbad. Ook is het mogelijk om massages op de kamer te krijgen. Ideaal voor een romantisch weekendje weg. Tijdens uw verblijf kunt u bovendien uw elektrische auto weer opladen bij ons oplaadpunt.

Meer weten

U kunt via de website van Hotel Breda eenvoudig een kamer boeken voor een romantisch weekendje weg. Wilt u meer informatie over onze faciliteiten? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief, blijft u gemakkelijk van ons op de hoogte.

Relevante pagina's: