Meetings & Events

Zalencentrum

Huur een zaal voor uw vergadering, seminar, congres, condoleances of andere bijeenkomst in Breda. Wij helpen u graag met het bepalen van de juiste zaal en verzorging. Zo kunt u kiezen uit diverse vergaderarrangementen maar wij maken natuurlijk ook graag een offerte op maat.

Vergaderarrangementen

Vergaderen

Tijdens uw bijeenkomst kunt u gebruik maken van één van onze vergaderarrangementen. Maak uw vergadering of bijeenkomst compleet met een heerlijke lunch. U kunt een keuze maken uit een lunch in uw vergaderzaal of in ons restaurant. Reserveer een van onze zalen voor een uitgebreid diner met uw eigen gezelschap. Uiteraard kunt u de buffetten ook meer naar uw smaak samenstellen. 

Organiseer uw feest of receptie in een van onze zalen. Wij ondersteunen u graag bij het organiseren van uw evenement. U kunt kiezen uit diverse arrangementen met heerlijke hapjes en drankjes. En als u liever zelf een assortiment wilt samenstellen dan maken wij graag voor u een offerte op maat.

Vier de liefde!

Bruiloft

Vier de liefde!

En daar maken wij graag onderdeel van uit!
Doordat wij al ruim 16 jaar ervaring hebben met het organiseren van intieme en grote bruiloften, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat er naar uw wensen wordt geluisterd. Als afsluiting van deze indrukwekkende dag kunt u uw huwelijksnacht doorbrengen in onze romantische bruidssuite of één van onze standaard luxe kamers.