Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Genieten van heerlijke gerechten gemaakt van de mooiste ingrediënten, dat doet u in ons sfeervolle restaurant. Onze gastvrije bediening zorgt dat u niets ontbreekt terwijl onze ervaren koks de lekkerste gerechten voor u op tafel toveren. Van bekende klassiekers tot moderne culinaire smaaksensaties. 

(ons restaurant is dicht tussen 10:00 en 12:00 uur en tussen 15:00 en 17:00 uur, gedurende deze momenten bent u van harte welkom in onze Wohrmann' s bar)

Eten & Drinken

Wohrmann' s bar

Met het compleet vernieuwde interieur brengt Wohrmann' s bar een stukje New York Chic naar Breda! Geopend in 2021 en de perfecte plek voor een zakelijke bespreking, een heerlijke lunch of cocktail in de avond.

Wij vragen u uw tafel vooraf te reserveren. Lunch, à la carte of ons lunchbuffet reserveert u heel gemakkelijk online: kies datum, aantal gasten, tijd en vervolgens wáárvoor u wilt reserveren. 

Werken bij #TEAMTOUCAN?

Ontdek onze vacatures!

Wij vinden het belangrijk dat zowel gasten als collega’s zich bij ons thuis voelen. Want blije collega’s zorgen voor blije gasten. Samen doen we er alles aan om onze gasten de hoogst mogelijke service te bieden en hen het echte ‘WOW’ gevoel te geven. Kijk op onze vacaturesite en ontdek of de juiste baan er voor jou tussen staat. Zo ja, dan komen wij graag met jou in contact!