Breda weekendje weg

U kunt bij Van der Valk Breda terecht als u in Breda een weekendje weg wilt. Bij ons kiest u voor een luxe accommodatie en voor diverse faciliteiten, waaronder wellness en fitness.

Ga naar Breda voor een weekendje weg

Breda is voor een weekendje weg een uitstekende bestemming. U kunt er heerlijk wandelen door de stad en bezienswaardigheden bekijken, of natuurlijk naar hartenlust winkelen. ’s Avonds kunt u heerlijk bijkomen in Hotel Princeville. De standaard luxe kamers zijn voorzien van alle gemakken.

  • Een digitale kluis voor uw waardevolle spullen;
  • Een bureau met stoel;
  • Een waterkoker zodat u voor het slapen nog van een kopje thee kunt genieten;
  • Een flatscreen tv zodat u niks hoeft te missen;
  • 2 x een 1-persoonsboxspring.

De kamers zijn vanzelfsprekend voorzien van een luxe badkamer. Hierin vindt u een bad- en douchecombinatie zodat u kunt kiezen voor een ontspannen bad of een korte douche. Ze zijn ook voorzien van een hangend toilet, een wastafel en een föhn.

Meer weten

Wilt u graag in Breda een weekendje weg? Neem dan contact op met Van der Valk Breda door even te bellen: +31 76 522 60 55. U kunt online gemakkelijk een kamer reserveren. Wilt u op de hoogte blijven van onze aanbiedingen, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief. Ons hotel biedt bovendien de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden.

Relevante pagina's: