Weekendje weg in Breda: Heerlijk genieten bij Van der Valk Breda

Tijdens een weekendje weg in Breda kunt u overnachten bij Van der Valk Breda. Hier vindt u behalve luxe kamers, ook een groot aantal faciliteiten waardoor u volledig kunt ontspannen.

Overnachten tijdens een weekendje weg in Breda

Van der Valk Breda is een uitstekende locatie om te overnachten tijdens uw weekendje weg in Breda. Als u samen met uw partner of met een vriend(in) komt, kunt u gebruik maken van een luxe standaardkamer. Deze is onder andere voorzien van:

  • 2 keer een 1-persoonsboxspring;
  • Een flatscreen tv zodat u niets hoeft te missen;
  • Een waterkoker voor een kop thee in de avond;
  • Een bureau met stoel, zodat u ook eventueel nog wat kunt werken.

Wie met heel het gezin komt, kan kiezen voor onze familiesuite:

  • Naast een tweepersoonsslaapbank vindt u hier een Kingsize boxspring, zodat iedereen van een goede nachtrust kan genieten;
  • De badkamer is zeer luxe ingericht met een bubbelbad en dubbele wastafel.

Met wie u ook gaat, u kunt bij ons altijd denken aan het milieu. Wij beschikken over een oplaadpunt voor auto’s, waar u uw auto gemakkelijk kunt opladen.

Meteen een kamer boeken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om te overnachten bij Van der Valk Breda tijdens uw weekendje weg in Breda? Neem dan telefonisch contact met ons op: +31 76 522 60 55. Via de website kunt u natuurlijk ook meteen een kamer boeken. Blijf bovendien gemakkelijk van ons op de hoogte door u aan te melden voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: