Dagje uit Breda

Sluit een dagje uit in Breda in stijl af door te overnachten in Hotel Breda Van der Valk. Wij bevinden ons aan de rand van Breda en hebben luxe kamers te bieden. Ook geniet u bij ons van heerlijke maaltijden en bijzondere faciliteiten zoals een sauna en bubbelbad.

Overnachten na een dagje uit in Breda

Tijdens een dagje uit in Breda is er genoeg te doen. U kunt bezienswaardigheden bezichtigen, genieten van een kop thee, een biertje op het terras of lekker winkelen. In plaats van daarna huiswaarts te keren, kunt u er ook een overnachting aan vastplakken in Van der Valk Hotel Breda, zodat u de volgende dag ook kunt doorbrengen in het bruisende Breda. Wij zijn gelegen aan de rand van Breda en u kunt bij ons slapen in een luxe standaard kamer, die voorzien is van het volgende:

  • Een waterkoker voor thee op elk moment;
  • Een flatscreen tv voor uw lievelingsprogramma’s;
  • Twee keer een 1-persoons boxspring;
  • Een digitale kluis voor uw waardevolle bezittingen als uw paspoort;
  • Een apart hoekje om te zitten.

Tijdens uw verblijf laadt u de elektrische auto weer op bij ons oplaadpunt.

Informeer naar de kamers

Wilt u na uw dagje uit in Breda overnachten in Hotel Princeville? Boek dan online gemakkelijk een kamer. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons 24 uur per dag bereiken op het nummer: +31 76 522 60 55. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief, loopt u bovendien geen aanbieding meer mis.

Relevante pagina's: