Groepsdiner

U kunt voor een groepsdiner terecht bij Van der Valk Hotel Breda Bij ons zijn niet alleen de overnachtingen luxe. Ook met onze faciliteiten als een zwembad en bubelbad kunt u heerlijk ontspannen en in ons restaurant kunt u voor elke maaltijd van de dag terecht.

Kies voor een groepsdiner bij Van der Valk Hotel Breda

Van der Valk Hotel Breda is gelegen in Breda en beschikt over een eigen restaurant, dat de Barones heet. Hier kunt u ’s ochtends heerlijk ontbijten, in de middag genieten van een lunch en in de avond van een diner. Als u met een grote groep bent, kunt u ook kiezen voor een groepsdiner:

  • Wij beschikken over verschillende menu’s voor groepen;
  • De prijzen variëren van 15,50 tot 40,50 per persoon. Het is geheel aan u.

Van der Valk Breda is trots op het feit dat wij het milieukeurmerk Green Key hebben weten te behalen. U merkt dit onder andere door ons oplaadpunt waar u de auto kunt opladen.

Meer weten

Indien u meer informatie wenst over een groepsdiner bij Hotel Princeville in Breda kunt u contact met ons opnemen door even te bellen: +31 76 522 60 55. U kunt natuurlijk ook overnachten bij ons. Via de website boekt u eenvoudig een kamer. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u gemakkelijk van alles op de hoogte.

Relevante pagina's: