Zaalverhuur Breda

U kunt bij Hotel Princeville terecht voor zaalverhuur in Breda. Wij zijn gevestigd in Breda en beschikken over diverse arrangementen.

Voordelig zaalverhuur in Breda

Hotel Princeville biedt als faciliteit zaalverhuur in Breda aan. Onze 23 zalen zijn multifunctioneel inzetbaar. Wij kunnen u van dienst zijn bij zowel een groot als klein evenement, waarbij u kunt denken aan een diner voor familie of vrienden. Ons zalenaanbod is zeer divers. Zo hebben we de Brede AA. De oppervlakte hiervan is 48 vierkante meter en de afmetingen zijn 7 x 5 x 2,6 meter. Het is afhankelijk van de indeling hoeveel personen u erin kwijt kunt. De U-vorm biedt ruimte aan 14 mensen, en de Cabaret opstelling heeft ruimte voor 25 gasten. De Begijnzaal heeft een oppervlakte van 76 vierkante meter en de dimensies zijn 8,50 x 8 x 2,66 meter. In een theateropstelling kunt u hier maar liefst met 60 personen terecht, en de Carré vorm biedt ruimte voor 30 mensen.

Daarnaast beschikken we over onder andere de volgende zalen:

  • Bouvignezaal
  • Catharinazaal
  • Liesboszaal
  • Nassauzaal
  • Mastboszaal

Uiteraard hebben we nog veel meer zalen tot onze beschikking, zodat u altijd wel een geschikte zaal kunt vinden bij Hotel Princeville.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zaalverhuur in Breda bij Hotel Princeville? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op: +31 76 522 60 55. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Een van de voordelen van ons hotel is dat wij over een oplaadpunt voor auto’s beschikken. Om op de hoogte te blijven, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, en via de website kunt u gemakkelijk een kamer boeken.

Relevante pagina's: