Zaalverhuur Breda bij Van der Valk Breda

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw evenement, vergadering of feest in Breda? Zoek niet verder! Van der Valk Hotel Breda biedt u de ideale oplossing voor zaalverhuur. Gelegen in het hart van Noord-Brabant, combineert Van der Valk Breda modern comfort met een warme, gastvrije ambiance. Of u nu een zakelijke bijeenkomst, een bruiloft of een verjaardag plant, onze veelzijdige zalen zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen.

Waarom kiest u voor Van der Valk Breda?

  1. Uitstekende locatie: Van der Valk Hotel Breda ligt gunstig aan de A16, waardoor het eenvoudig bereikbaar is vanuit zowel Nederland als België. Dit maakt het de ideale locatie voor zowel lokale als internationale gasten. 
  2. Veelzijdige zalen: Ons hotel beschikt over diverse zalen van verschillende groottes, geschikt voor intieme bijeenkomsten tot grote conferenties. Elke zaal is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en biedt stijlvolle setting voor uw evenement.
  3. Professionele service: Ons ervaren team staat klaar om u te ondersteunen bij de organisatie van uw evenement. Van technische ondersteuning tot catering, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.
  4. Uitstekende catering: Geniet van heerlijke gerechten bereid door onze chefs. Wij bieden een breed scala aan cateringopties, van luxe diners tot informele buffetten, allemaal afgestemd op uw specifieke wensen en budget. 
  5. Comfortabele accommodaties: Voor gasten die blijven overnachten biedt Van der Valk Hotel Breda ruime en comfortabele kamers. Met voorzieningen zoals gratis Wi-Fi, een fitnessruimte en een uitstekend restaurant en bar zullen uw gasten zich hier direct thuis voelen.
  6. Gratis parkeren: Het hotel biedt ruime, gratis parkeergelegenheid voor al uw gasten, wat bijdraagt aan een zorgeloze ervaring.

Evenementen bij Van der Valk Breda

Bij Van der Valk Hotel Breda kunt u terecht voor allerlei soorten evenementen:

  • Zakelijke bijeenkomsten: Van kleine vergaderingen tot grote conferenties, onze zakelijke faciliteiten zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen.
  • Feestelijke gelegenheden: Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum of verjaardagsfeest, wij bieden een sfeervolle setting en uitgebreide cateringmogelijkheden om uw speciale dag onvergetelijk te maken.
  • Workshops en trainingen: Onze zalen zijn ideaal voor het organiseren van workshops en trainingen, compleet met alle benodigde faciliteiten en ondersteuning.

Boek nu uw zaal

Laat uw volgende evenement in Breda een succes zijn bij Van der Valk Hotel Breda. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Ons team staat voor u klaar!

Contactinformatie:

Van der Valk Hotel Breda

Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda

Telefoon: +31 (0) 76 522 60 55

Email: sales@vandervalkbreda.com 

Kies voor de kwaliteit en gastvrijheid van Van der Valk Hotel Breda en maak uw evenement tot een succes! 

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor zaalverhuur? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op: +31 76 522 60 55. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Een van de voordelen van ons hotel is dat wij over een oplaadpunt voor auto’s beschikken. Om op de hoogte te blijven, kunt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief, en via de website kunt u gemakkelijk een kamer boeken.

Relevante pagina's: