Hotel fitness Breda

Bij Hotel Princeville vindt u diverse fitness faciliteiten in Breda. Wij bieden diverse arrangementen zodat u een heerlijke dag in Brabant ontspannen kunt afsluiten met een overnachting.

Maak in het hotel gebruik van fitness in Breda

Voor uw werk moet u regelmatig in hotels overnachten. Wanneer u graag in beweging wilt blijven, beschikken we bij Hotel Princeville in Breda over diverse faciliteiten voor fitness:

  • Wij hebben moderne fitnessapparatuur zodat u zich kunt uitleven na een lange werkdag;
  • Wij hebben ook een sauna en zwembad, zodat u na het sporten kunt ontspannen;
  • U kunt zelfs voor het ontbijt bij ons terecht, want er kan er vanaf 6.00 ’s ochtends gebruik worden gemaakt van de apparaten. We sluiten om 22.00 uur in de avond.

Hotel Princeville biedt diverse andere luxe opties. Komt u met de auto? Dan beschikken wij over een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Daarnaast kunt u ook een luxe massage bij ons boeken.

Maak gebruik van faciliteiten voor fitness

Wenst u gebruik te maken van de hotel fitness faciliteiten in Breda? Boek dan snel een kamer bij Hotel Princeville. Voor vragen en opmerkingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op het telefoonnummer: +31 76 522 60 55. Wilt u graag op de hoogte blijven, meldt u dan aan voor onze nieuwsbrief.

Relevante pagina's: