Vergaderen in Breda bij Van der Valk Breda

Op zoek naar de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst in Breda? Ontdek de uitstekende vergaderfaciliteiten van Van der Valk Breda. Gelegen in de bruisende stad Breda bieden wij alles wat u nodig heeft voor een succesvolle vergadering, conferentie of evenement.

Onze ruime en moderne vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste technologische voorzieningen en bieden plaats aan groepen van verschillende groottes. Of u nu een intieme vergadering heeft met een klein team of een grootschalig conferentie organiseert, wij hebben de perfecte ruimte voor uw behoeften. Daarnaast zorgt ons ervaren personeel ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van technische ondersteuning tot catering. 

Bovendien biedt Van der Valk Breda een scala aan ontspanningsmogelijkheden voor na uw vergadering. Geniet van een heerlijke maaltijd in ons restaurant Princeville, ontspan met een drankje in onze Wohrmann' s bar of verken de prachtige omgeving van Breda. Met onze centrale ligging zijn diverse bezienswaardigheden en activiteiten binnen handbereik.

Kies voor Van der Valk Breda voor uw volgende zakelijke bijeenkomst en ervaar de perfecte combinatie van comfort, gemak en professionaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op om uw vergadering te plannen en ontdek waarom wij de ideale locatie zijn voor vergaderen in Breda.

Boek direct

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij Van der Valk Breda als u daar wilt vergaderen? Neem dan gerust contact met ons op: +31 76 522 60 55 of per mail naar sales@vandervalkbreda.com Ons hotel beschikt bovendien over een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Via de website boekt u gemakkelijk een kamer en u blijft van ons op de hoogte als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: