Vergaderen Breda

Bij Hotel Princeville kunt u vergaderen in de omgeving van Breda. Ons hotel is voorzien van luxe kamers, diverse vergaderzalen en een groot aantal faciliteiten, waaronder een fitnessruimte en een zwembad.

Stijlvol vergaderen in de omgeving van Breda

Vergadert u met collega’s wel eens in een andere omgeving dan het eigen kantoor? Hotel Princeville biedt 23 multifunctionele zalen waar u kunt vergaderen in de omgeving van Breda. Enkele voorbeelden van onze multifunctionele zalen:

  • De Brede AA. Deze zaal bevindt zich op de tweede etage van ons hotel. Er is een projectiescherm aanwezig, net als een telefoon. In een U-vorm kunnen wij er 14 personen in kwijt, maar in de cabaret indeling, passen er gemakkelijk 25 personen in. De oppervlakte van de zaal is 48 vierkante meter;
  • De Begijnzaal. In deze zaal is er veel ruimte voor een natuurlijke lichtinval. Ook vindt u er een projectiescherm en telefoon. Afhankelijk van de opstelling, passen er 25 tot 60 personen in.

Boek direct

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van Hotel Princeville als u daar wilt vergaderen in de omgeving van Breda? Neem dan gerust contact met ons op: +31 76 522 60 55. Ons hotel beschikt bovendien over een oplaadpunt voor elektrische auto’s. Via de website boekt u gemakkelijk een kamer en u blijft van ons op de hoogte als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: