Hotel wellness Breda

Hotel Princeville is een hotel met wellness en ligt aan de rand van Breda. Wij bieden diverse arrangementen, zodat u na een lange wandeling door de stad of na een vergadering, bij ons helemaal tot rust kunt komen.

Kies voor een hotel met wellness in Breda

Wij vinden het belangrijk dat gasten bij ons helemaal tot rust komen. Dit doen wij natuurlijk door comfortabele hotelkamers te bieden waarin u heerlijk tot rust kunt komen. Maar dat is nog niet alles. Als hotel bieden wij wellness in de omgeving van Breda, zodat u kunt ontspannen op verschillende manieren:

  • Als gast mag u gebruik maken van ons zwembad;
  • Wij hebben ook een sauna en bubbelbad waarin u helemaal bij kunt komen;
  • Natuurlijk hebben wij een ruimte waarin u kunt omkleden en liggen er handdoeken klaar, zodat u daar niet aan hoeft te denken.

Ook bieden wij verschillende massages, die op de hotelkamer uitgevoerd kunnen worden. Makkelijker en aangenamer kan het bijna niet!

Plaats direct een boeking!

Wilt u meer informatie over Hotel Princeville of over de wellness mogelijkheden in ons hotel in Breda? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55. Wij zijn dag en nacht te bereiken. Natuurlijk kunt u ook online meteen een kamer boeken. Ons hotel biedt bovendien een oplaadpunt waar u auto’s kunt opladen. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief, blijft u gemakkelijk van ons op de hoogte.

Relevante pagina's: