Hotel zwembad Breda

Hotel Princeville is een hotel dat over een zwembad beschikt en gelegen is in Breda. Na een gezellige dag in deze Brabantse stad, kunt u bij ons tot rust komen in de verzorgde hotelkamers en gebruik maken van onze luxe faciliteiten.

Kies voor een hotel met zwembad in Breda

Van der Valk Hotel Breda is een hotel met zwembad gelegen in Breda. Dit geeft u de mogelijkheid na een lange dag werken of cultuur snuiven, nog even een sportieve activiteit te ondernemen door enkele baantjes te trekken. In het zwembad kunt u ook lekker in het water tot rust komen. Dan kunt u met een leeg hoofd en een voldaan gevoel genieten van uw nachtrust in een van onze hotelkamers. Behalve een zwembad, beschikken wij ook over een bubbelbad en sauna, waardoor u maximaal kunt ontspannen. Handdoeken liggen klaar en er is een ruimte beschikbaar waar u zich kunt omkleden en er is de mogelijkheid te douchen. Ons hotel beschikt over nog veel meer faciliteiten. Zo hebben wij een oplaadpunt voor auto’s en u kunt bij ons terecht voor de verhuur van fietsen.

Boek een kamer

Wie graag wil overnachten in een hotel met zwembad in Breda, kan een kamer boeken bij Princeville. Voor meer informatie over onze arrangementen, kunt u ons 24 uur per dag bereiken op het telefoonnummer: +31 76 522 60 55. Om gemakkelijk van ons op de hoogte te blijven, meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief.

Relevante pagina's: