Trouwlocatie Breda bij Van der Valk: De perfecte plaats voor uw droombruiloft

Wanneer u denkt aan het plannen van uw bruiloft, is de keuze van de trouwlocatie een van de belangrijkste beslissingen die u zult maken. Voor stellen die dromen van een elegante en onvergetelijke trouwdag biedt Van der Valk Breda de ideale trouwlocatie. Met een combinatie van moderne faciliteiten, uitstekende service en gelegen in de bruisende stad Breda. 

Waarom kiezen voor Van der Valk Breda als trouwlocatie?

  1. Uitstekende locatie en bereikbaarheid: Van der Valk Breda is gunstig gelegen aan de rand van Breda, met gemakkelijke toegang tot snelwegen en openbaar vervoer. Dit maakt het een handige keuze voor gasten die van binnen en buiten de stad komen. 
  2. Elegante zalen en veelzijdige mogelijkheden: De trouwlocatie beschikt over diverse zalen die geschikt zijn voor zowel intieme ceremonies als grote recepties. Of u nu kiest voor een romantische ceremonie in de sfeervolle tuin of een groots feest in de ruime Prinsenzaal, Van der Valk Breda biedt veelzijdige mogelijkheden die aansluiten bij uw visie en wensen.
  3. Professionele service en ervaren event planners: Het team van Van der Valk Breda bestaat uit ervaren event planners die u bij elke stap ondersteunen. Van de eerste planning tot de laatste details op de grote dag, zij zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Hun professionaliteit en aandacht voor detail maken het verschil bij het creëren van een onvergetelijke bruiloft. 
  4. Culinaire verwennerij: Het culinaire team van Van der Valk Breda biedt een breed scala aan opties, van uitgebreide diners tot verfijnde buffetten. Alle gerechten worden bereid met verse, lokale ingrediënten wat zorgt voor een heerlijke ervaring die uw gasten niet zullen vergeten.
  5. Luxe overnachtingsmogelijkheden: Voor u en uw gasten biedt Van der Valk Breda comfortabele en luxe overnachtingsmogelijkheden. Bruidsparen kunnen genieten van een verblijf in een van de prachtige suites, terwijl gasten kunnen overnachten in stijlvolle kamers. De volgende ochtend kunt u samen genieten van een uitgebreid ontbijt.

Extra voordelen. van Van der Valk Breda

  • Op maat gemaakte bruiloftspakketten: Van der Valk Breda biedt op maat gemaakte bruiloftspakketten die aansluiten bij uw wensen en budget. Bespreek uw ideeën en laat het team een pakket samenstellen die perfect bij u past. 
  • Duurzaamheid: Van der Valk Breda zet zich in voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door te kiezen voor deze locatie draagt u bij aan een groenere toekomst, zonder concessies te doen aan luxe en comfort. 

Uw droombruiloft in Breda

Van der Valk Breda is de perfecte trouwlocatie voor stellen die op zoek zijn naar een combinatie van elegantie, professionaliteit en gemak. Maak van uw droomhuwelijk werkelijkheid op een locatie die alles biedt. Neem vandaag nog contact op met Van der Valk Breda en begin met de planning van de mooiste dag van uw leven. 

Kies voor Van der Valk Breda en beleef een bruiloft die u en uw gasten voor altijd zullen koesteren.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over de trouwlocaties die Van der Valk Breda biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55 of mailen naar weddings@vandervalkbreda.com. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken. Via onze website kunt u ook eenvoudig een kamer voor de huwelijksnacht boeken. Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: