Trouwlocaties

Hotel Princeville is één van de trouwlocaties in de omgeving van Breda. Wij bieden luxe kamers en faciliteiten waarvan u helemaal tot rust komt, waaronder een sauna en een zwembad.

Bekijk trouwlocaties in Breda

In Breda zijn er vele trouwlocaties te vinden, waaronder Van der Valk Breda. Na het jawoord, kunt u bij ons zowel uw receptie en / of huwelijksfeest geven. Afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht, kunt u bij ons een passende zaal reserveren. Wij bieden plaats aan minimaal 10 en maximaal 250 gasten. U kunt onder andere gebruik maken van De Molenzaal.

  • Deze zaal heeft een oppervlakte van 60 vierkante meter en u kunt er tijdens uw receptie 40 personen ontvangen;
  • De ruimte wordt goed verlicht door daglicht, maar wij hebben ook goede externe verlichting tot onze beschikking, en wij kunnen ook de zaal voor u verduisteren als er bijvoorbeeld een diavoorstelling is;
  • De ruimte is toegankelijk voor rolstoelen.

Uiteraard kunt u bij ons ook een bruidssuite boeken. Hier kunt u lekker bijkomen van het feest. Om een groen randje aan uw huwelijkfeest te geven, kunnen de gasten hun elektrische auto opladen bij ons oplaadpunt.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over de trouwlocaties die Hotel Princeville in Breda biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken. Via onze website kunt u ook eenvoudig een kamer voor de huwelijksnacht boeken. Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: