Trouwlocaties

Hotel Princeville is één van de trouwlocaties in de omgeving van Breda. Wij bieden luxe kamers en faciliteiten waarvan u helemaal tot rust komt, waaronder een sauna en een zwembad.

Bekijk trouwlocaties in Breda

In Breda zijn er vele trouwlocaties te vinden, waaronder Hotel Princeville. Na het jawoord, kunt u bij ons zowel uw receptie en / of huwelijksfeest geven. Afhankelijk van het aantal gasten dat u verwacht, kunt u bij ons een passende zaal reserveren. Wij bieden plaats aan minimaal 10 en maximaal 250 gasten. U kunt onder andere gebruik maken van De Molenzaal.

  • Deze zaal heeft een oppervlakte van 60 vierkante meter en u kunt er tijdens uw receptie 40 personen ontvangen;
  • De ruimte wordt goed verlicht door daglicht, maar wij hebben ook goede externe verlichting tot onze beschikking, en wij kunnen ook de zaal voor u verduisteren als er bijvoorbeeld een diavoorstelling is;
  • De ruimte is toegankelijk voor rolstoelen.

Uiteraard kunt u bij ons ook een bruidssuite boeken. Hier kunt u lekker bijkomen van het feest. Om een groen randje aan uw huwelijkfeest te geven, kunnen de gasten hun elektrische auto opladen bij ons oplaadpunt.

Vrijblijvende informatie

Wilt u meer weten over de trouwlocaties die Hotel Princeville in Breda biedt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken. Via onze website kunt u ook eenvoudig een kamer voor de huwelijksnacht boeken. Wilt u op de hoogte blijven van onze acties, meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: