Vergaderzaal Breda

Reserveer een vergaderzaal in Breda bij Hotel Princeville. In ons hotel kunt u meer dan enkel overnachten. Wij bieden wellness faciliteiten voor een ontspannen verblijf en ook beschikken wij over een eigen restaurant.

Reserveer een vergaderzaal in Breda

Door bij Hotel Princeville een vergaderzaal in Breda te reserveren, vergadert u met collega’s in stijl. U kunt bij ons kiezen uit verschillende zalen. We beschikken bijvoorbeeld over de Catharinazaal dat een oppervlakte van 36 vierkante meter heeft. Er valt veel daglicht naar binnen maar er is ook goede externe verlichting. Er bevindt zich een flip-over met stiften en papier waar u vanzelfsprekend gebruik van mag maken. Er is gratis WiFi en een projectiescherm, waardoor u gemakkelijk een presentatie kunt geven. De klimaatbeheersing zorgt voor een prettig klimaat en de ruimte is toegankelijk voor rolstoelen. Ook de Nassauzaal is 36 vierkante meter. In een carré opstelling is er ruimte voor 12 personen, en gaat u in een U-vorm zitten, dan is er plaats voor 10 mensen. Er is gratis WiFi aanwezig, net als een projectiescherm en een flip-over. Daarnaast beschikken we over veel meer zalen, zoals de Mastboszaal, Liesboszaal, Mauritszaal en nog veel meer. In totaal hebben we 23 multifunctionele zalen.

Meer weten

U kunt gemakkelijk een vergaderzaal in Breda bij Hotel Princeville reserveren door telefonisch contact met ons op te nemen: +31 76 522 60 55. Wij beschikken over een oplaadpunt voor auto’s en diverse wellness faciliteiten. Wilt u op de hoogte van ons blijven? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: