Vergaderzaal in Breda bij Van der Valk Breda

Bent u op zoek naar een professionele vergaderzaal in Breda? Van der Valk Hotel Breda biedt de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomsten, conferenties en vergaderingen. Gelegen in het hart van Noord-Brabant combineert ons hotel moderne faciliteiten met een gastvrije sfeer. Onze vergaderzalen zijn ontworpen om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen en uw evenement tot een succes te maken.

Waarom kiezen voor een vergaderzaal bij Van der Valk Breda?

  1. Centrale ligging: Ons hotel ligt strategisch aan de A16, waardoor het eenvoudig bereikbaar is voor zowel lokale als internationale deelnemers.
  2. Moderne faciliteiten: Onze vergaderzalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele apparatuur, snelle Wi-Fi en comfortabele stoelen, zodat u en uw team efficiënt kunnen werken.
  3. Flexibele zalen: We bieden een scala aan vergaderruimtes die geschikt zijn voor zowel kleine bijeenkomsten als grote conferenties. De zalen zijn flexibel in te richten naar uw wensen.
  4. Uitstekende catering: Geniet van hoogwaardige cateringopties. Van koffiepauzes tot uitgebreide lunches en diners, verzorgd door onze chefs.
  5. Professionele ondersteuning: Ons toegewijde team staat klaar om u te ondersteunen bij de organisatie van uw evenement. Van planning tot uitvoering, zodat u zich kunt concentreren op de inhoud.
  6. Comfortabele accommodatie: Voor deelnemers die willen overnachten bieden wij comfortabele kamers met moderne voorzieningen, ideaal voor een ontspannen verblijf na een lange dag vergaderen.
  7. Gratis parkeren: Het hotel biedt ruime, gratis parkeergelegenheid voor al uw gasten, wat zorgt voor extra gemak.

Reserveer uw vergaderzaal vandaag

Maak uw volgende zakelijke bijeenkomst in Breda tot een succes met een vergaderzaal bij Van der Valk Hotel Breda. Neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak te maken. Ons team staat klaar om samen met u een perfect evenement te realiseren.

Meer weten

U kunt gemakkelijk een vergaderzaal reserveren door telefonisch contact met ons op te nemen: +31 76 522 60 55 of per mail naar sales@vandervalkbreda.com Wij beschikken over een oplaadpunt voor auto’s en diverse wellness faciliteiten. Wilt u op de hoogte van ons blijven? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: