Zaal huren in Breda bij Van der Valk Breda

Bent u op zoek naar de ideale locatie om een zaal te huren in Breda? Van der Valk Hotel Breda biedt de perfecte oplossing voor elke gelegenheid. Gelegen in het prachtige Noord-Brabant, combineert ons hotel moderne faciliteiten met een gastvrije sfeer. Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een feest of een bruiloft, bij Van der Valk Breda vindt u de zaal die aan al uw wensen voldoet.

Waarom een zaal huren bij Van der Valk Breda?

  1. Centrale ligging: Ons hotel is gunstig gelegen aan de A16, wat zorgt voor gemakkelijke bereikbaarheid voor zowel lokale als internationale gasten.
  2. Veelzijdige zalen: Wij bieden zalen in diverse groottes, geschikt voor kleine vergaderingen tot grote evenementen. Alle zalen zijn uitgerust met de nieuwste audiovisuele technologie. 
  3. Professionele ondersteuning: Ons ervaren team staat klaar om u te helpen bij de organisatie van uw evenement, van technische ondersteuning tot catering.
  4. Uitstekende catering: Geniet van heerlijke gerechten bereid door onze chefs. Wij bieden verschillende cateringopties, afgestemd op uw wensen en budget.
  5. Comfortabele overnachtingen: Voor gasten die blijven overnachten bieden wij ruime en comfortabele kamers met moderne voorzieningen.
  6. Gratis parkeren: Het hotel beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid voor uw gasten.

Soorten evenementen bij Van der Valk Breda

Bij Van der Valk Breda kunt u terecht voor diverse evenementen:

  • Zakelijke evenementen: Vergaderingen, conferenties, trainingen en meer. Onze zalen zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten.
  • Feestelijke gelegenheden: Bruiloften, verjaardagen, jubilea en andere feestelijke momenten worden bij onvergetelijk.
  • Workshops en seminars: Onze zalen zijn ideaal voor het organiseren van workshops en seminars, met alle benodigde technische ondersteuning.

Reserveer uw zaal vandaag

Maak uw volgende evenement in Breda tot een succes met Van der Valk Hotel Breda. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor meer informatie en om een afspraak in te plannen. Ons team staat klaar om samen met u een perfect evenement te realiseren.

Contactinformatie:

Van der Valk Hotel Breda

Adres: Princenhagelaan 5, 4813 DA Breda

Telefoon: +31 (0) 76 522 60 55

Email: sales@vandervalkbreda.com

Kies voor Van der Valk Breda en ervaar de combinatie van kwaliteit, comfort en gastvrijheid. Huur nu uw zaal en maak uw evenement onvergetelijk!

Meer informatie

Als u een zaal wilt huren in de omgeving van Breda bij Hotel Princeville kunt u ons bereiken door te bellen op het telefoonnummer:+31 76 522 60 55. Via de website boekt u eenvoudig een kamer en u loopt geen aanbieding meer mis als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: