Bruidssuite

Hotel Princeville in Breda beschikt over een luxe bruidssuite. In ons hotel kunt u gebruik maken van diverse luxe faciliteiten, waaronder een sauna, zwembad en bubbelbad waardoor u helemaal kunt ontspannen en tot rust kunt komen.

Boek de bruidssuite van Hotel Breda Van der Valk

Gaat u trouwen of bent u onlangs getrouwd? Dan is onze luxe bruidssuite een romantische kamer om eens lekker bij te komen. Van der Valk Breda heeft een mooie bruidssuite die van allerlei gemakken is voorzien:

  • U slaapt er op een heerlijk Kingsize boxspring;
  • De badkamer is zeer luxe en voorzien van dubbele wastafels, een bubbelbad om heerlijk in te ontspannen, een apart toilet en een ruime douche;
  • Op de kamer bevindt zich een Senseo apparaat zodat u ’s ochtends rustig wakker kunt worden met een kopje koffie;
  • Er is een minibar aanwezig die wij tegen betaling voor u kunnen vullen.

Daarnaast is het mogelijk om lekker tot rust te komen in de sauna of bubbelbad en kunt u baantjes trekken in het zwembad. Ook kunnen we u masseren bij u op de kamer!

Eenvoudig online boeken

De bruidssuite van Hotel Princeville in Breda kunt u eenvoudig online boeken. Hebt u vragen of opmerkingen, neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55. U mist geen enkele aanbieding van ons, als u zich inschrijft voor de nieuwsbrief.

Relevante pagina's: