Hotel wifi

Hotel Princeville is een hotel met gratis wifi en bevindt zich in Breda. Door bij ons te overnachten kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten waaronder een sauna en zwembad.

Hotel met gratis wifi in Breda

Gelegen in Breda vindt u Hotel Princeville, een hotel met gratis wifi. Overal in ons hotel is gratis wifi beschikbaar. Wij doen er alles aan uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en wifi is wat ons betreft één van de voorwaarden. Hierdoor kunt u altijd uw mail checken en gemakkelijk contact houden met het thuisfront. Zowel uw laptop, smartphone en tablet kunnen eenvoudig aangesloten worden op ons netwerk. Voor de inlogcodes kunt u onze receptie raadplegen. Gratis internet is niet het enige wat wij te bieden hebben. U kunt bij ons ook heerlijk ontspannen door gebruik te maken van:

  • Ons zwembad waar u baantjes kunt trekken;
  • De sauna, waar u helemaal tot rust komt;
  • Het bubbelbad waarin u lekker kunt bijkomen.

Ook bieden wij diverse gemakken, waaronder een oplaadpunt voor auto’s.

Kom overnachten

Wenst u te overnachten in Breda in een hotel dat gratis wifi biedt? Neem dan contact op voor onze arrangementen. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het telefoonnummer: +31 76 522 60 55. Ook kunt u natuurlijk meteen een kamer boeken via onze website. Blijf gemakkelijk van ons op de hoogte door u aan te melden voor onze nieuwsbrief.

Relevante pagina's: