Zaal huren

Bij Hotel Princeville in Breda is het mogelijk een zaal te huren voor verschillende doeleinden. U kunt bij ons overnachten in luxe kamers, maar wij zijn ook beschikbaar voor het geven van feesten en partijen.

Een zaal huren in Breda

Hotel Princeville in Breda heeft heel wat zalen die u kunt huren. Hier kunt u gebruik van maken als u een vergadering buiten de deur wilt plannen, of als u een feest wilt organiseren voor uw familie en vrienden. Wij hebben onder andere de volgende zalen ter beschikking:

  • Park 1. Deze zaal bevindt zich in ons Business Centrum, dat gelegen is naast ons hotel. De zaal is te vinden op de eerste etage en heeft een oppervlakte van 104 vierkante meter. Het is mogelijk dat wij een beamer voor u leveren, en ook een laptop regelen is voor ons geen probleem. In de ruimte komt er daglicht naar binnen;
  • De Molenzaal. De oppervlakte van deze ruimte is 60 vierkante meter en wat deze zaal bijzonder maakt, is dat er een minibar aanwezig is.

Wie gebruik maakt van een van onze zalen, kan samen met de gasten gebruik maken van ons auto oplaadpunt.

De mogelijkheden

Wenst u meer informatie over de verschillende opties die mogelijk zijn als u een zaal wilt huren? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55. Via de website kunt u gemakkelijk een kamer bij ons reserveren. Door u aan te melden voor de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van onze arrangementen.

Relevante pagina's: