Overnachten Breda

Bij Hotel Princeville kunt u overnachten in de omgeving van Breda. Naast luxe hotelkamers, bieden wij diverse faciliteiten, waaronder een sauna, bubbelbad en zwembad. Alsof dat niet genoeg is, kunt u bij ons ook nog eens heerlijk eten op elk moment van de dag.

Comfortabel overnachten in de omgeving van Breda

Hotel Princeville heeft luxe kamers ter beschikking als u wilt overnachten in de omgeving van Breda. Wij hebben onder andere een familiesuite die voorzien is van het volgende:

  • Een slaapbank voor twee personen en een kingsize boxspring, zodat er genoeg ruimte is voor iedereen;
  • Een Senseo koffiezetapparaat zodat u ’s ochtends meteen wakker bent door een verse kop koffie;
  • Een tafel met stoelen, zodat u in de avond bijvoorbeeld nog een spelletje kunt spelen;
  • Een minibar die wij voor u op aanvraag en tegen betaling kunnen vullen;
  • Een bubbelbad in de badkamer, net als dubbele wastafels en een apart toilet.

Breda heeft veel te bieden. De bruisende stad heeft een historisch centrum, diverse winkelgebieden en voldoende cafés waar u een lekker kop koffie kunt drinken of de avond door kunt brengen. Het centrum van Breda is uitstekend te bereiken vanuit ons hotel. Ons hotel beschikt ook over een oplaadpunt voor elektrische auto

Online boeken

Via de website van Hotel Princeville boekt u eenvoudig een kamer in Breda om te overnachten. Via de nieuwsbrief blijft u bovendien op de hoogte van al onze aanbiedingen. Hebt u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op door even te bellen: +31 76 522 60 55.

Relevante pagina's: