Vergaderarrangement

Bij Hotel Princeville in Breda kunt u gebruik maken van een vergaderarrangement. Ons hotel is erg veelzijdig. U kunt er natuurlijk overnachten, maar wij bieden ook de mogelijkheid te vergaderen of te ontspannen in onze wellnessruimte.

Maak gebruik van een vergaderarrangement in Hotel Princeville te Breda

Verras uw collega’s eens met een vergaderruimte die meer inspiratie biedt dan uw eigen kantoor en reserveer een zaal in Hotel Princeville in Breda. Wij hebben verschillende vergaderarrangementen die het vergaderen een stuk aangenamer maken:

  • Het 4 uur durende arrangement inclusief lunchbuffet. Hierbij maakt u onbeperkt gebruik van ijswater, koffie en thee. Er wordt gezorgd voor een projectiescherm en internet. En natuurlijk geniet u van een royaal lunchbuffet;
  • Een arrangement dat 8 uur duurt, inclusief een diner. Voor iedereen is er frisdrank, thee, ijswater en koffie. Ook zorgen wij voor een flip-over met stiften en een vergaderbox. ’s Middags mag iedereen aanschuiven bij het lunchbuffet en ’s avonds is er een 3-gangen menu in ons restaurant.

Bijkomend voordeel van een vergaderruimte bij Hotel Princeville is dat wij een oplaadpunt voor auto’s hebben, waar iedereen de auto kan opladen.

Meer weten

Wilt u graag meer weten over een vergaderarrangement bij Hotel Princeville in Breda? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen: +31 76 522 60 55. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief blijft u gemakkelijk op de hoogte van onze aanbiedingen. Via de website kunt u eenvoudig een kamer boeken als u wilt overnachten.

Relevante pagina's: