Vergaderarrangement

Op zoek naar de ideale locatie voor uw volgende zakelijke bijeenkomst in Breda? Ontdek de uitstekende vergaderarrangementen van Van der Valk Breda waar stjil, comfort en functionaliteit samenkomen voor een succesvolle bijeenkomst.

Onze moderne vergaderfaciliteiten zijn uitgerust met alle benodigdheden om uw vergadering, conferentie of seminar vlekkeloos te laten verlopen. Met state-of-the-art audiovisuele apparaat, gratis Wi-Fi en professionele ondersteuning bieden we een omgeving waar productiviteit gedijt.

De vergaderarrangementen bij Van der Valk Breda omvat niet alleen een inspirerende setting, maar ook een scala aan cateringopties om aan de behoeften van uw gasten te voldoen. Van heerlijke koffiepauzes tot uitgebreide lunchbuffetten, onze chefs zorgen ervoor dat elke smaak wordt verwend.

Gelegen op een gunstige locatie nabij de snelweg en met gratis voldoende parkeergelegenheid is Van der Valk Breda de perfecte keuze voor zowel lokale als internationale bijeenkomsten. Bovendien hebben we diverse overnachtingsmogelijkheden voor gasten die van ver komen, inclusief comfortabele hotelkamers luxe suites. 

Kies Van der Valk Breda voor uw volgende vergadering en maak indruk op uw gasten met een professionele en gastvrije ervaring. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw evenement tot een succes te maken!

Meer weten

Wilt u graag meer weten over een vergaderarrangement bij Van der Valk Breda? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen: +31 76 522 60 55 of mailen naar sales@vandervalkbreda.com. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief blijft u gemakkelijk op de hoogte van onze aanbiedingen. Via de website kunt u eenvoudig een kamer boeken als u wilt overnachten.

Relevante pagina's: