Kerstbuffet bij Van der Valk Breda

Voor veel families is Kerst de leukste tijd van het jaar. De hele familie komt samen en de dag draait om gezelligheid, lekker eten en tijd doorbrengen met elkaar. Woont uw familie verspreid over het land en wilt u genieten met de hele familie van een culinair kerstbuffet? Of wilt u zelf niet uren in de keuken staan?

Bij ons kunt u komen genieten van een feestelijke kerstbrunch en/of kerstdiner buffet in ons sfeervolle restaurant tijdens de kerstdagen. Bij deze buffetten wordt alles voor u verzorgd. Laat u tijdens de Kerst volledig in de watten leggen. U kunt met een gerust hart de feestdagen in en genieten van alle gezelligheid.

Er is meer dan genoeg keuze uit diverse buffetten. Van heerlijke koude voorgerechten en salades tot warme gerechten met heerlijke vlees, vis en vegetarische lekkernijen.  

Kerstbrunch buffet:

Stel uw favoriete brunch samen uit de diverse gerechten. Onze chef-koks staan klaar om uw lievelingsgerechten direct te bereiden zoals u wilt. Zo hoeft u niet lang te wachten en kun u zelf bepalen wat u eet! U hebt al keuze uit:

  • Een warm- en koud buffet (onder andere met Live cooking)
  • Diverse vis-, vlees—en vegetarische gerechten
  • Verse eieren; bereid zoals jij het graag wilt
  • Een assortiment aan luxe broodsoorten
  • Een uitgebreid saladebuffet
  • Inclusief sappen, koffie en thee

 

Kerstdiner buffet:

Stel uw eigen diner samen uit de diverse gerechten met onder andere live cooking. Dat betekent uw favoriete gerechten, versbereid en precies op de manier waarop u ze het liefst wilt. Iedereen kan dus zijn eigen bord samenstellen én u hoeft niet te lang te wachten. Geniet van een ruime keuze in koude en warme vis, vlees en vegetarische specialiteiten met afsluitend een grand dessert.

Ook kinderen kunnen volop genieten van al het lekkers! Ze kunnen zelf opscheppen waar ze zin in hebben, wanneer ze er zin in hebben. Daarnaast bieden wij tijdens het diner een speciaal kinderijsbuffet aan met allerlei verschillende lekkernijen.

Het dinerbuffet is inclusief fris, tapbier, huiswijn, sappen, koffie en thee.

U heeft de keus uit een kerstarrangement of u kunt een losse reserveringsaanvraag indienen.

Wij kijken er naar uit u te mogen verwelkomen tijdens deze feestelijke dagen!

Team Van der Valk Breda