Van der Valk Hotel Breda bevindt zich in Breda en is zeer geschikt als feestlocatie. Natuurlijk kunt u bij ons overnachten, maar wij bieden ook diverse zalen en wij hebben verschillende faciliteiten die uw verblijf nog aangenamer maken.

Kies een feestlocatie in Breda

Hotel Breda Van der Valk kan goed dienen als feestlocatie. Dit kan een bedrijfs- of huwelijksfeest zijn, maar ook een 25-jarig jubileum of een 60e verjaardag. Wat de gelegenheid ook is, wij hebben altijd een gepaste zaal voor u. Wij bieden ruimte aan minimaal 10 en aan maximaal 250 gasten. Onze Prinsenzaal bijvoorbeeld heeft de volgende kenmerken.

  • Hij heeft een oppervlakte van wel 229 vierkante meter;
  • De ruimte beschikt over een bar waar de gasten een drankje kunnen halen;
  • De zaal kan verduisterd worden;
  • De verlichting is in orde;
  • Op aanvraag kunnen wij een podium voor u plaatsen;
  • Indien gewenst regelen wij een geluidsinstallatie met microfoon.

We beschikken over veel verschillende zalen, zodat we voor ieder feest de juiste zaal kunnen aanbieden. De gasten met een elektrische auto kunnen deze bovendien allemaal opladen via ons oplaadpunt.

Vraag naar meer informatie

Wilt u graag dat Hotel Princeville uw feestlocatie wordt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden: +31 76 522 60 55. Wij zijn 24 uur per dag te bereiken. U blijft op de hoogte van onze aanbiedingen als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief. Indien u ook wilt overnachten kunt u online gemakkelijk een kamer reserveren.

Relevante pagina's: